Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse appeltaart recept
Franse appeltaart recept

Franse appeltaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Van deegingrediŽnten deeg maken en 1 uur in koelkast laten rusten. De geschilde appel, in dunne partjes snijden. Het deeg dun uit rollen en op bakblik leggen (doorsnee 26 cm). De randen iets naar binnen slaan, zodat er een verdikking ontstaat. De appelpartjes dakpansgewijs er op leggen, de suiker er over strooien en met brandewijn besprenkelen. Midden in oven afbakken op 200 graden C. in 30 tot 40 minuten. (goudbruin) De jam met wat brandewijn verwarmen en de warme taart royaal mee bestrijken.

Allergenen Informatie

Voor dit franse appeltaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Franse appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heel lekker, lekkere smaakstructuur.
    Henk gaf dit recept op 19 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven