Allergie informatie: Appelcrisp (appeltaart op zijn Deens)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram havermout
- 600 gram bloem
- 500 gram gesmolten boter
- 500 gram bruine basterdsuiker
- 1 zakje bakpoeder
- 5 goudreinetten
Meer Recepten
- Picado
Met rundergehakt, rode peper en groene paprika uit Antillen
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - carlotta - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Kampkerriekos op zijn Zuidafrikaans
Met tamatiepuree, boerewors en knoffelhuisies uit Zuid-afrika
4 porties - 35 minuten
Vlees - robancona - Gamba's in sherry
Met gamba's, sherry en citroen uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - ilsec - Bloemkool op zijn Indiaas
Met bloemkool, gember en chilipeper uit India
3 porties - 30 minuten
Groentegerechten - 34533
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Appelcrisp (appeltaart op zijn deens)
- Allergieen informatie