Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelcrisp  (appeltaart op zijn Deens) recept
Appelcrisp  (appeltaart op zijn Deens) recept

Appelcrisp (appeltaart op zijn Deens)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Havermout, bloem, bakpoeder en suiker door elkaar doen in een grote kom.
Daarna de gesmolten boter er bij doen en goed kneden.

Bakblik invetten, laagje deeg op de plaat doen en dan de appelschijfjes dakpansgewijs neerleggen op het deeg.
Daarna de rest van het deeg er over heen kruimelen.
Oven op 200 graden C en afbakken in 25 a 30 minuten.
Serveren met een toef slagroom.

Serveersuggesties

Dit is voor een grote bakplaat vol. Heb je een kleine bakplaat dan de helft van het recept gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelcrisp (appeltaart op zijn deens) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven