Allergie informatie: Droog gemarineerde beef jerky (die niet te zout is)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600-900 gram magere runderlappen of biefstuk zonder vliesjes en vet, niet te kleine stukken
- 4 eetlepel lichte basterdsuiker of fijne rietsuiker
- 1 eetlepel zout
- 4 theelepel zwarte peper, liefst iets grover dan poeder
- 4 theelepel uipoeder
- 2 theelepel knoflookpoeder
- 2 theelepel chilipoeder/cayennepeper
- evt gerookt paprikapoeder
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Snacks
- Droog gemarineerde beef jerky (die niet te zout is)
- Allergieen informatie