Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Droog gemarineerde beef jerky (die niet te zout is)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het vlees 1.5 uur bevriezen en snijd daarna in dunne repen (maximaal 0,5 cm). Deze reepjes minimaal 6 uur (maar liefst overnacht) droog marineren in de overige ingrediŽnten. Zet de oven op de laagste stand (50-70įC) en hang de reepjes aan het ovenrooster (het is erg handig om in dit geval het rooster over de keukengootsteen te leggen). Bekleed de bodem van de oven met aluminiumfolie of gebruik een lekbak. Schuif het ovenrooster in de oven en laat minimaal 6 uur drogen. Zet als dat mogelijk is de bovenwarmte uit zodat de warmte alleen van onderen komt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit droog gemarineerde beef jerky (die niet te zout is) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven