Allergie informatie: Katjangsaus, sate saus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 grote pot pindakaas (met nootjes)
- 50 gram santen (een flink blokje)
- 3 uitjes
- 2 teentjes knoflook
- 2-3 rode pepers (of een flinke theelepel sambal oelek)
- 1 theelepel ketoembar
- 1 theelepel djahé (gemberpoeder)
- 1 citroen
- 1 schijfje of blokje gula djawa (of anders een eetlepel bruine suiker)
- 2 theelepels tomatenpuree
- 2 eetlepels ketjap manis
- water
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Kip in zoetzure saus
Met basmatirijst, kipfilet en perziken uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Gevogelte - Donn - Chili con carne
Met gehakt, bruine bonen en kidney bonen uit Mexico
4 porties - 50 minuten
Winter - Eddie_Eagle
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Katjangsaus, sate saus
- Allergieen informatie