Allergie informatie: Groene pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 eetlepels pijnboompitten
- blaadjes van 1 bosje verse basilicum
- 50 gram Parmezaanse kaas, versgeraspt
- 80 milliliter olijfolie, extra vierge
- 2 tenen knoflook
- zout en versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Vakantierecept
Met macaroni, tonijn en uien uit Italie
2 porties - 20 minuten
Pastagerechten - marianemmen - Tukse kebab
Met kip, aubergine en paprika uit Turkije
4 porties - 10 minuten
BBQ - tobkok - Fibrex pap (low carb) erg vezelrijk
Met fibrex, johannesbroodpitmeel en sojamelk uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Ontbijtgerechten - lowcarbdiva - Kip/groenteschotel
Met kippenpootjes, krieltjes en paprika uit Nederland
4 porties - 50 minuten
Ovenschotels - c4th - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Groene pesto
- Allergieen informatie