Allergie informatie: Dille-citroensaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 20 gram boter
- 1 teentje knoflook, gekneusd
- 1 kleine ui, gesnipperd
- 1 eetlepel bloem, gezeefd
- 20 a 25 eetlepels (magere) melk
- 1 eetlepel verse dille, fijngeknipt
- 1 theelepel citroenschil
- 1 eetlepel citroensap
Meer Recepten
- Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm uit de oven
Met zalmmoten, zout, peper uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vis en schaaldieren - ronniebruinsma - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Dille-citroensaus
- Allergieen informatie