Allergie informatie: Basissaus/Bechamelsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 2,5 deciliter vocht
- 3 eetlepels bloem (30 gram)
- 2 eetlepels margerine of roomboter (24 gram)
- 0,5 theelepel zout (1,5 gram)
Meer Recepten
- Italiaanse basissaus
Met tomaten, gehakt en prei uit Italie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Sauzen en marinades - ydeetje - Stierensoep (Spaanse tomatensoep)
Met tomaten, bechamelsaus en sherry uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Maaltijdsoepen - madydhaese - Gegratineerde witlof met ham en mosterdsaus
Met witlof, achterham en gruyere uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Broccoli met ei en ham
Met broccoli, ham en witte basissaus uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Pasta met currygroenten
Met prei, pasta en milde currypasta uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Pastagerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Basissaus/bechamelsaus
- Allergieen informatie