Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broccoli met ei en ham recept
Broccoli met ei en ham recept

Broccoli met ei en ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de broccoli schoon en snijd de roosjes van de stronk. Schil de stronk met een dunschiller en snijd de stronk aan blokjes. Kook de broccoli in weinig water met zout in ca. 5 minuten gaar. Snipper de ham en prak de eieren fijn. Maak de witte basissaus volgens gebruiksaanwijzing uit mijn receptenboek klaar en roer de ham erdoor. Giet de broccoli af, doe hem in een warme schaal, giet de saus erover en strooi er het eimengsel hier overheen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broccoli met ei en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven