Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gegratineerde witlof met ham en mosterdsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Snijd de onderkanten van de witlof, snijd ze overlangs doormidden en verwijder de harde kern
Leg de witlof in een zeef of stoommand en stoom ze boven een pan met een laag kokend water ca 8 minuten tot ze zacht zijn.
Laat uitlekken en een beetje afkoelen.
Omwikkel ze met een plak ham en leg in de ovenschaal.
Meng mosterd en tijm door de bechamelsaus, schenk over de witlof en strooi de kaas erover. Bak in 15 minuten goudbruin in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde witlof met ham en mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gegratineerde witlof met ham en mosterdsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Ik heb dit recept al een paar keer gemaakt en het is elke keer weer smullen hoor! Ik snij wel altijd de witlof in stukjes want dat vinden ze hier lekkerder.
    RoŽlla gaf dit recept op 9 februari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven