Allergie informatie: Sambal
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram rode pepers
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- flinke scheut olie
- 2 laurierblaadjes
- 1 theelepel gemberpoeder
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 bouillonblokje
- 3 eetlepels bruine suiker
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Sambal Ajam Goreng
Met kipfilet, rode peper en ui uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Sambals - 34533 - Sambal goreng daon Rode Biet
Met blad van rode biet, vissaus en lombok uit Indonesie
2 porties - 10 minuten
Groentegerechten - 34533