Allergie informatie: Geflambeerde peren
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram frambozen (diepvries)
- 4 rijpe peren
- 200 gram kwark
- 4-6 eetlepels slagroom
- 40 gram gehakte amandelen (zonder vlies)
- 1 eetlepel suiker
- 50 milliliter rum (54%)
Meer Recepten
- Perenjam
Met peren, kaneelstokje en geleistokje uit Nederland
20 porties - 20 uur
Jam en marmelade - azuro - Peren met honing en noten
Met peren, gemengde noten en honing uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Rijst met fruit
Met witte rijst, kipfilet, banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - elisedouma - Tropische peer met hulp van sapcentrifuge
Met peren, ananas en limoen uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Cocktails zonder alcohol - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Nagerechten
- Geflambeerde peren
- Allergieen informatie