Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geflambeerde peren recept
Geflambeerde peren recept

Geflambeerde peren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de frambozen.
Was de peren en halveer en ontpit ze.
Roer de kwark en de slagroom tot een gladde massa en schep de amandelen erdoor.
Vul de peren met de massa en druk telkens 2 helften tegen elkaar.
Zet de peren rechtop op borden.
Kook de ontdooide frambozen (bewaar een paar voor garnering) ca. e3 minuten met wat water en suiker. Breng ze op smaak met een scheutje rum.
Giet de hete saus over de peren en verwarm de rest van de rum in een soeplepel
Steek de rum aan en schenk hem brandend over de peren.
Garneer met de rest van de frambozen

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geflambeerde peren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven