Allergie informatie: Wildzwijn met Madeirasaus en een stamppotje van kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1200 gram wildzwijn (haas)
- 3 pakjes bladerdeeg
- 600 gram kastanjechampignons
- 5 eetlepel grove mosterd
- 80 gram paneermeel
- 4 eieren
- 1 groene kool
- aardappelpuree
- 12 reepjes ontbijtspek
- roomboter
- saus:
- 3 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 3 deciliter wild fond
- 1,5 deciliter Madeira
- 1 scheut cognac
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 1 stuk chocolade (puur)
- tijm
- rozemarijn
- platte peterselie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Jachtschotel
Met rundvlees, aardappelpuree en rode kool uit Nederland
4 porties - 4 uur en 30 minuten
Vlees - maaikemertens - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Wildzwijn met madeirasaus en een stamppotje van kool
- Allergieen informatie