Allergie informatie: Hertenbiefstuk met wijnsaus en creme fraiche
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 hertenbiefstukken
- 25 gram worteltjes
- 30 gram boter
- 1 theelepel tijm
- 1 laurierblad
- 4 kruidnagels
- 2 kaneelstokjes
- 2 deciliter wildfond
- 1 pot cranberrycompote
- 2 deciliter rode wijn
- 2 deciliter witte wijn
- 1 eetlepel creme fraiche
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Hertenbiefstuk met wijnsaus en creme fraiche
- Allergieen informatie