Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hertenbiefstuk  met wijnsaus en creme fraiche recept
Hertenbiefstuk  met wijnsaus en creme fraiche recept

Hertenbiefstuk met wijnsaus en creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de worteltjes in plakjes. Verhit de helft van de boter in een braadpan en bak de worteltjes met tijm, laurierblad, kruidnagels en kaneelstokjes even aan. Voeg al roerend de fond toe met cranberrycompote en twee soorten wijn. Breng het geheel aan de kook en laat het geheel 10 minuten inkoken. Zeef de saus en breng hem op smaak met zout. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de biefstukken 2 minuten per kant. Neem de biefstukken uit de pan en bestrooi ze met zout. Voeg al roerend de creme fraiche aan de saus toe. Leg de biefstukken in de saus en warm het geheel goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hertenbiefstuk met wijnsaus en creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven