Allergie informatie: Fazant met zuurkool
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 fazanten
- 3 eetlepels roomboter
- 1 blik ganzenvet
- 750 gram zuurkool
- 2 goudrenetten, klokhuis verwijderd en in kleine stukjes gesneden
- 4 sjalotten, fijngesnipperd
- 4 teentjes knoflook, fijngesnipperd
- 8 jeneverbessen, gekneusd
- 2 kruidnagels
- 2 laurierblaadjes
- 10 peperkorrels, gekneusd
- 1 flink glas wijn
- 100 gram dun gesneden plakjes ontbijtspek
- 1 rookworst
- 8 kleine worstjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Fazant met zuurkool
- Allergieen informatie