Allergie informatie: Fazant in rode wijnsaus met ganzelever
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 fazant
- 50 gram boter
- 100 gram ganzelever
- 4 deciliter room
- 2 deciliter rode wijn
- 1 deciliter pruimenjenever
- 2 deciliter wildfond
- 10 ontpitte pruimen
- 1 takje selderij
- 1 wortel
- 1 preiwit
- aardappelen
- 1/4 knolselderij
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Fazant in rode wijnsaus met ganzelever
- Allergieen informatie