Allergie informatie: Varkensvleeskerrie
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram mager varkensvlees, in hapklare stukjes
- 5 eetlepels fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 eetlepels medium patak's kerriepasta
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 1 theelepel koenjit
- 2 stuks fijngesneden tomaten
- 0,5 eetlepel fijngesneden verse gember
- 2 stuks daon salam
- 1 kopje rozijnen
- 1 kopje geroosterde cashewnoten
- 250 gram taugeh
- 1 kopje dikke santen
- 1 kopje korianderblad
Meer Recepten
- Thaise Varkensvleeskerrie
Met varkensvlees, sperziebonen en santen uit Thailand
4 porties - 45 minuten
Vlees - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensvleeskerrie
- Allergieen informatie