Varkensvleeskerrie
- 750 gram mager varkensvlees, in hapklare stukjes
- 5 eetlepels fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 eetlepels medium patak's kerriepasta
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 1 theelepel koenjit
- 2 stuks fijngesneden tomaten
- 0,5 eetlepel fijngesneden verse gember
- 2 stuks daon salam
- 1 kopje rozijnen
- 1 kopje geroosterde cashewnoten
- 250 gram taugeh
- 1 kopje dikke santen
- 1 kopje korianderblad
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Varkensvleeskerrie
- Melding maken