Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise Varkensvleeskerrie recept
Thaise Varkensvleeskerrie recept

Thaise Varkensvleeskerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit ui, knoflook en peperringen in de olie. Voeg vlees toe en de gehalveerde boontjes en roerbak 4 minuten. Doe de kerriepasta, de dikke santen en de champignons erbij en roer goed door. Zet het vuur lager en sudder al roerend gedurende 8 minuten. Maak op smaak af met nam pla en versgemalen zwarte peper. Laat nog 3 minuten sudderen, doe over op een serveerschaal en garneer met cashewnoten en korianderblad. Geef er gekookte witte rijst en een frisse thaise salade bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise varkensvleeskerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven