Allergie informatie: Stoofschotel uit de Bourgogne
Terug naar het receptIngrediënten
- 1500 gram runderlappen, in blokjes
- 100 gram bloem
- 75 gram boter
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 150 gram ontbijtspek, in reepjes
- 2 sjalotten gehakt
- 3,5 eetlepels cognac
- 3,5 deciliter rode wijn, bourgogne
- 2 deciliter runderbouillon
- zout
- peper
- 2 laurierbladeren
- 2 teentjes knoflook, uitgeperst
- 200 gram kleine champignons
- 2 takjes thijm
- 1 eetlepel peterselie vers gehakt
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Aardappelblokjes met takjes rozemarijn uit de oven
Met aardappels, spekblokjes en rozemarijn uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - breemer - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Erwtenpuree
Met erwtjes, knoflookzout en citroensap uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - azuro - Winterse schotel met kip uit de oven
Met flespompoen, courgette en puntpaprika uit Nederland
3 porties - 1 uur en 30 minuten
Hoofdgerechten - Leoietje
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Stoofschotel uit de bourgogne
- Allergieen informatie