Allergie informatie: Osik Daging
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lendebiefstuk
- 2 stuks daon salam
- 1 stuks daon djeroek poeroet
- 500 milliliter dikke santen
- 5 stuks fijngemaakte kemirienoten
- 2 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 4 stuks rode lombok
- 0,5 theelepel trassi
- 6 stuks fijngesneden sjalot
- 4 stuks fijngesneden knoflooktenen
- 1 theelepel djahe
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel kentjoer
- 1 theelepel koenjit
Meer Recepten
- Bundu Daging (gestoofd rundvlees)
Met rundvlees, santen en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging besengek (Gestoofd geroosterd rundvlees)
Met runderhaas, kokosmelk en knoflook uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 35 minuten
Vlees - jaccor - Bundu Daging (Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus)
Met runderlappen, santen en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Daging agee (gestoofd rundvlees met kokos)
Met rundvlees, kokos en knoflook uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 30 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Osik daging
- Allergieen informatie