Allergie informatie: Hap Tsun Yuk Pin
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram varkenshaas
- arachide-olie
- voor de marinade:
- 1 eetlepel droge sherry
- 1 theelepel zout
- 2 eiwitten, half losgeklopt
- 1 eetlepel aardappelmeel
- voor de saus:
- 2 eetlepels arachide-olie
- 1 theelepel fijngehakte gemberwortel
- 1 theelepel fijngehakte sjalot
- 1 theelepel fijngehakte knoflook
- 100 gram boomoren (gedroogde chineese paddestoelen)
- 100 gram bambooscheuten (blik)
- 100 gram broccoli, geblancheerd *)
- 2 eetlepels sambal
- 2,5 deciliter kippenbouillon
- 0,5 eetlepel suiker
- 0,5 eetlepel donkere sojasaus
- aardappelmeel
- 0,5 eetlepel azijn
- *) blancheren = opzetten in koud water en 1 minuut laten koken.
Meer Recepten
- Boeren hap
Met aardappels, kidneybonen en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Stamppotten - hilda - Koe loe yuk met verse ananas
Met mager varkensvlees, ananas en paprika uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - nelschouwstra
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hap tsun yuk pin
- Allergieen informatie