Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeren hap recept
Boeren hap recept

Boeren hap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak aardappelpuree van gekookte aardappelen of uit een zakje.
Rul de gehakt in de pan zonder boter.
Giet overtollig vet af.
Voeg de kidneybonen toe om deze mee te warmen.
Maak jus of gebruik overgebleven jus.
Snijd de ui in snippers.
Serveer de puree met de kidneybonen en gehakt.
Naar smaak jus toevoegen en rauwe uisnippers.

Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit boeren hap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Boeren hap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Janna's boerenhap bestaat uit kapucijners, kleine gehakt balletjes, spek, zuur en ui.
    Janna gaf dit recept op 25 november 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven