Hap Tsun Yuk Pin
- 400 gram varkenshaas
- arachide-olie
- voor de marinade:
- 1 eetlepel droge sherry
- 1 theelepel zout
- 2 eiwitten, half losgeklopt
- 1 eetlepel aardappelmeel
- voor de saus:
- 2 eetlepels arachide-olie
- 1 theelepel fijngehakte gemberwortel
- 1 theelepel fijngehakte sjalot
- 1 theelepel fijngehakte knoflook
- 100 gram boomoren (gedroogde chineese paddestoelen)
- 100 gram bambooscheuten (blik)
- 100 gram broccoli, geblancheerd *)
- 2 eetlepels sambal
- 2,5 deciliter kippenbouillon
- 0,5 eetlepel suiker
- 0,5 eetlepel donkere sojasaus
- aardappelmeel
- 0,5 eetlepel azijn
- *) blancheren = opzetten in koud water en 1 minuut laten koken.
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hap tsun yuk pin
- Melding maken