Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hap Tsun Yuk Pin

  • 400 gram varkenshaas
  • arachide-olie
  • voor de marinade:
  • 1 eetlepel droge sherry
  • 1 theelepel zout
  • 2 eiwitten, half losgeklopt
  • 1 eetlepel aardappelmeel
  • voor de saus:
  • 2 eetlepels arachide-olie
  • 1 theelepel fijngehakte gemberwortel
  • 1 theelepel fijngehakte sjalot
  • 1 theelepel fijngehakte knoflook
  • 100 gram boomoren (gedroogde chineese paddestoelen)
  • 100 gram bambooscheuten (blik)
  • 100 gram broccoli, geblancheerd *)
  • 2 eetlepels sambal
  • 2,5 deciliter kippenbouillon
  • 0,5 eetlepel suiker
  • 0,5 eetlepel donkere sojasaus
  • aardappelmeel
  • 0,5 eetlepel azijn
  • *) blancheren = opzetten in koud water en 1 minuut laten koken.


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven