Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hap Tsun Yuk Pin recept
Hap Tsun Yuk Pin recept

Hap Tsun Yuk Pin


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de vakenshaas in plakken van 1 cm dik en plet ze met de platte kant van een mes. Vermeng de ingrediënten van de marinade en laat het vlees daarin 30 minuten marineren. Verhit zoveel olie in een wok, dat de plakjes varkenshaas ruim onder kunnen staan en frituur ze één voor één lichtbruin. Houdt ze apart. Maak de saus: Verwarm de olie en bak daarin - steeds roerend - de gember, sjalot en knoflook. Voeg de rest van de groenten en de sambal toe. Laat dit al roerend boven een hoog vuur even verder bakken. Giet dan de bouillon erbij en voeg suiker en sojasaus toe. Leg nu de plakjes vlees in de saus, nog steeds roerend, en laat alles aan de kook komen. Bind de saus met de met water aangemaakte aardappelmeel en giet tenslotte voorzichtig langs de rand van de wok de azijn erbij. Serveer het gerecht op een voorverwarmde schaal met rijst of meelspijs naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hap tsun yuk pin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven