Allergie informatie: Gyros (gekruid en gegrild vlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram procureurslappen, ongeveer een centimeter dik
- pitabroodjes
- het liefst van die grote slappe Griekse sla
- uien
- tomaat
- gyroskruiden:
- 2 eetlepels zeezout
- 1 eetlepel tijm
- 2 eetlepels basilicum
- 2 eetlepels oregano
- 2 eetlepels versgemalen zwarte peper
- 2 eetlepels komijnpoeder
- 2 eetlepels paprikapoeder, mild
- 1 eetlepels paprikapoeder, scherp
- 2 eetlepels uienpoeder
- 2 eetlepels knoflookpoeder
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Kool rolletjes
Met gehakt, rijst en witte kool uit Canada
4 porties - 20 minuten
Stoofschotels - willewies - Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gyros (gekruid en gegrild vlees)
- Allergieen informatie