Allergie informatie: Gebakken lever met ui en knoflook
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram varkens-, runder- of kalfslever
- 200 gram mager gerookt spek
- 1 grote ui
- 1 teentje knoflook
- 30 gram boter
- 1 eetlepel bloem
- 0,25 liter bouillon
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels zure room
Meer Recepten
- Hutselfrutsel
Met krieltjes, varkensschnitzel en roerbakgroenten uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Gebakken lever met ui en knoflook
- Allergieen informatie