Allergie informatie: Frikandel Pan 4
Terug naar het receptIngrediënten
- 750 gram half-om-halfgehakt
- 1 stuks losgeklopt ei
- 1 eetlepel fijngehakte koriander
- 1 eetlepel fijngehakte verse gember
- 1 stuks fijngehakte bosui
- 0,25 theelepel vijfkruidenpoeder
- 2 theelepels fijngesneden oregano
- 1 theelepel fijngesneden tijm
- 1 eetlepel fijngesneden chinese bieslook
- 2 eetlepels ketjap asin
- 1 stuks verkruimelde beschuit
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
Meer Recepten
- Gestoomde mais
Met maiskolven en wate uit Vietnam
4 porties - 30 minuten
Snacks - jolandaknorretje - Brabantse balkenbrij van mijn moeder
Met boekweitmeel, vers spek en rommelkruid uit Nederland
20 porties - 10 minuten
Hapjes - meinweg - Basisrecept van asperges
Met witte asperges, groene asperges en water uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - tobkok - Maaltijdsoep
Met bruien bonen, varkesschouder, buikspek uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Maaltijdsoepen - bevert - Honingpopcorn
Met popcorn mais, honing en olie uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Snacks - Leentjez
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Frikandel pan 4
- Allergieen informatie