Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikandel Pan 4 recept
Frikandel Pan 4 recept

Frikandel Pan 4


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingredienten zeer goed door elkaar en doe het mengsel in een vuurvaste schaal waarop u een deksel heeft. Zet de afgedekte schaal 4 minuten in de magnetron op 650 Watt. Laat het gehakt 5 minuten rusten. Zet de schaal nog eens 4 minuten op 650 Watt in de magnetron. Giet 3 eetlepels chilisaus over de frikandel en serveer warm of koud.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit frikandel pan 4 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven