Allergie informatie: Fricandeau Cassanova
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram champignons
- 2 eetlepels ui
- scheutje droge sherry
- 4 eetlepels mayonaise
- 1 bekertje zure room
- 1 bekertje crème fraiche
- 4 eetlepels tomatenketchup
- 2 eetlepels worcestersaus
- 0,5 theelepel cayennepeper
- 2 theelepels vers gemalen peper
- 4 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 8 eetlepels koffieroom
- 500 gram fricandeau in blokjes
Meer Recepten
- Tonijnwrap met avacado
Met tonijn, wraptortilla en avocado uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Wraps - estherdanielle - Canadees hammetje met honing en kruidnagels
Met fricandeau, kruidnagels en klaverhoning uit Nederland
4 porties - 1 uur
Vlees - ma-griet - Zilvervlies nasi met kastanjechampignons
Met zilvervliesrijst, fricandeau en prei uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - bettyvandijk - Kalfsfricandeau met groene pesto
Met fricandeau, ui en groene pesto uit Nederland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - lucyvader - Fricandeau met champignons en hamblokjes
Met fricandeau, hamblokjes en champignons uit Nederland
4 porties - 2 uur en 5 minuten
Vlees - avdwijngaard
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Fricandeau cassanova
- Allergieen informatie