Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fricandeau Cassanova recept
Fricandeau Cassanova recept

Fricandeau Cassanova


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smoor de champignons samen met de gehakte ui in een scheutje sherry tot het vocht verdampt is. Laat dit afkoelen en voeg dan alle andere ingrediënten behalve de fricandeau, stapsgewijs toe. De fricandeau in weinig boter 15 minuten zachtjes braden en dan laten afkoelen, het afgekoelde vlees door de saus roeren en daarna samen zachtjes opwarmen. Het lekkerste is om het 1 dag van te voren klaar te maken, dan trekken de smaken beter in! Smaakt heerlijk met rijst of stokbrood en een lekkere fruitsalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fricandeau cassanova recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven