Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsfricandeau met groene pesto recept
Kalfsfricandeau met groene pesto recept

Kalfsfricandeau met groene pesto


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel en snipper de ui. Snijd de bleekselderij in halve maantjes. Pel de knoflook en pers ze uit. Schrap de worteltjes en snijd ze in plakjes. Snijd de courgette in plakjes. Haal de peultjes af. Verhit de olijfolie in een hapjespan en fruit de ui met bleekselderij. Voeg de peterselie en knoflook toe en bak de fricandeau hierin rondom bruin. Keer het vlees, schenk er een scheutje sherry bij en laat het geheel 20 minuten op laag vuur stoven. Voeg de groenten met pesto en tomaten bij het vlees en laat het geheel 25 minuten zachtjes stoven. Breng het op smaak met zout. Snijd het vlees in plakken en verdeel het over 4 borden. Schep de saus over het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsfricandeau met groene pesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven