Allergie informatie: Babi Tjampoer
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram hamlappen, in dobbelsteentjes
- 2 stuks uien, in ringen
- 2 teentjes fijngemaakte knoflook
- 2 stuks lombok, in ringetjes
- 2 stuks tomaat, in blokjes
- 1 blikje witte bonen
- 1 theelepel trassi
- 1 stuks daon salamblad
- nootmuskaat
- zout
- peper
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi Bali
Met varkensfricandeau, santen asli en knoflook uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - louca - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi tjampoer
- Allergieen informatie