Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Bali recept
Babi Bali recept

Babi Bali


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukken. Snipper de ui en de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en bak hierin de ui en de knoflook 2 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit nog eens 5 min. Voeg de santen toe. Wrijf de lombok fijn en voeg toe. Strooi de ketoembar en de koenjit erbij en roer goed door. Deksel op de pan en zachtjes laten gaar sudderen in ca. 10 tot 1 5 min. Indien de saus te dik wordt, klein beetje water toevoegen. Geef er noedels bij en rudjak (recept).

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi bali recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi Bali heeft een gemiddelde waardering gekregen van 2 / 10 in 1 recensie

  • Ik kan me het niet voorstellen dat in IndonesiŽ maggiblokjes worden gebruikt. Deze zijn daar niet te krijgen. Bovendien zitten er in maggiblokjes E toevoegingen die je liever niet gebruikt. In magg... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 23 juni 2014 1 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven