Allergie informatie: Babi Merah
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees, in dobbelsteentjes
- 6 stuks fijngesneden Spaanse peper
- 4 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 stuks fijngesneden uien
- 0,5 liter dikke santen
- 2 deciliter water
- 1 theelepel laos
- 0,5 theelepel sereh
- 1 theelepel trassi
- 3 eetlepels asemwater
- zout naar believen
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Babi Bali
Met varkensfricandeau, santen asli en knoflook uit Indonesie
4 porties - 30 minuten
Vlees - louca - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi cici (hamlappen in kokosmelksausje)
Met hamlappen, santen en kunyit uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi merah
- Allergieen informatie