Allergie informatie: Babi asam pedas
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram varkensvlees
- 5 theelepels asem
- 300 milliliter water
- 4 centiliter olie
- 1 maggiblokje
- 4 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 3 rode rawits (pepertjes)
- 6 lente uitjes
- 1 stukje gember (ca. 2 cm)
- 1 rode paprika
- 3 tomaten
- 3 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels maizena
- 1 theelepel citroensap
Meer Recepten
- Babi goelai kling (mild gekruid varkensvlees)
Met varkensvlees, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Babi pee (zuur varkensvlees)
Met hamlappen, limoen en nootmuskaat uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 45 minuten
Vlees - jaccor - Gang Mu Tay Po (ananas en varkensvleescurry)
Met buikspek, rode currypasta en ananas uit India
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Babi boemboe hijau (varkenshaas met groene boemboe)
Met varkenshaasje, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Babi asam pedas
- Allergieen informatie