Allergie informatie: Zalm op oosterse wijze
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zalmfilet
- 4 eetlepels zonnebloemolie of olijfolie
- 250 gram haricots-verts of sperziebonen
- 2 teentjes knoflook
- 25 gram verse gemberwortel of 2 eetlepels gembersnippers
- 1 rode Spaanse peper
- 1 blikje ananasstukjes
- 2 eetlepels oestersaus
- 150 gram taugé
- 100 gram ongezouten cashewnoten
Meer Recepten
- Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Zalm spiesen
Met zalmfilet, gamba's en courgette uit Nederland
4 porties - 30 minuten
BBQ - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Zalm op oosterse wijze
- Allergieen informatie