Allergie informatie: Vis in romige kokossaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sereh stengel ( citroengras )
- 4 centimeter verse gember
- 2 rode pepers
- 2 uien
- 1 blik tomatenblokjes ( 400 gram )
- 500 gram verse kabeljauwfilets
- 4 takjes koriander of selderie
- 2 eetlepel olie
- 2 theelepel gemalen kurkuma ( koenjit )
- 1 blik kokosmelk 400 milliliter
- zout
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Salade Goede Vrijdag (zonder vlees of vis)
Met lola rossa salade, peren en rode paprika uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - ellaarps - Kabeljauwfilet met fris-romige citroensaus
Met kabeljauw, citroensaus en noorse garnalen uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Vis potje
Met sperzieboontjes, pangafilet en zilvervliesrijst uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Vis en schaaldieren - kokjee - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Vis in romige kokossaus
- Allergieen informatie