Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vis in romige kokossaus recept
Vis in romige kokossaus recept

Vis in romige kokossaus


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Witte gedeelte van citroengras heel fijn snijden.
Gember schillen en hakken.
Pepers ( pitjes naar wens verwijderen ) schoonmaken en in stukjes snijden.
Citroengras met gember en peper in keukenmachine of vijzel tot pasta pureren.
Uien pellen en snipperen.
In zeef tomatenblokjes laten uitlekken.
Vis in stukjes van 5 cm snijden.
Koriander fijn hakken.

In wok of grote braadpan olie verhitten.
Ui al omscheppend in 5 minuten iets bruin bakken.
Gemberpasta toevoegen al omscheppend 3 minuten bakken.
Kurkuma erdoor scheppen.
Tomaten en kokosmelk toevoegen en aan de kook brengen.
Geheel 10 minuten laten inkoken tot mooie saus.
Op smaak brengen met zout.
Stukken vis in saus leggen en in 5 minuten zachtjes gaar stoven.
Vis in schaal scheppen en saus erover schenken.
Koriander erover strooien.

Serveersuggesties

Serveer met rijst

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vis in romige kokossaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven