Allergie informatie: Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rode zeeduivel filets
- 4 limoenen
- 3 lomboks
- 3 eetlepels vissaus
- 1 teentje knoflook
- 1 theelepel zwarte peper
- 0,25 theelepel kurkuma
- 3 eetlepels olijfolie
Meer Recepten
- Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gudangan (mix van gestoomd groenten met geraspte kokossambal)
Met geraspte kokos, rietsuiker en groente naar keuze uit Suriname
10 porties - 30 minuten
Groentegerechten - Sonrisa - Shoarma aardappel (lekker makkelijk)
Met shoarma, krieltjes en roerbakgroente uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Roerbakgerechten - appellemoezz - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Pittig wortelgerecht
Met wortel, ui en rozijnen uit Verenigde Staten
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - hannekeh