Allergie informatie: Rog met kappertjes en peterselie-aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 verse roggenvleugels
- 0,25 bussel krulpeterselie
- 0,5 citroen
- boter
- bloem
- gemengde molenpeper
- 2 eetlepel kappertjes
- 8 groene olijven
- 200 gram aardappelen (vastkokend)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk