Allergie informatie: Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de dressing:
- 2 eetlepels donkere sojasaus
- 1 eetlepel vissaus
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepels geraspte limoenschil
- 1 theelepel poedersuiker
- 1 verse rode peper,zonder zaadjes en zeer fijn gehakt.
- 1 theelepels fijn gehakte verse gember
- 150 gram gedroogde rijstnoedels
- 100 gram peultjes, schoongemaakt en door het midden gesneden
- 3 eetlepels pindaolie
- 100 gram cashewnoten, gehakt
- 100 gram rauwe tijgergarnalen, gepeld (laat de staart zitten maar verwijder het zwarte darmkanaaltje)
- 10 gram verse munt, gehakt
- 10 gram verse koriander, ook gehakt.
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk