Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen recept
Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen recept

Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de dressing is de boodschap; doe alles bij elkaar in een grote of ruime kom en ga het rustig mengen. Daarna over brengen in een wat kleinere kom. Week de noedels tussen de 6 en 7 minuten in kokend water, laat ze uitlekken en koel ze af in koud water. Verhit de olie in een wok en verdeel deze over de bodem en zijkanten van de wok of koekepan met hoge rand. Als de olie heet is, rooster de cashewnoten in 2.5 minuten goudgeel. Haal ze uit de pan en laat ze uitlekken. Doe de garnalen in de wok en bak ze in 2.5 minuten op een hoog vuur net roze,cwel voordurend roeren.cSchep ze in de grote kom, giet de dressing erover heen en schep alles nog eens door elkaar. Voeg de noedels toe en de peultjes, munt, koriander en de cashewnoten en serveer het meteen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit rijstnoedels met salade van tijgergarnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven