Rijstnoedels met salade van tijgergarnalen
- Voor de dressing:
- 2 eetlepels donkere sojasaus
- 1 eetlepel vissaus
- 2 eetlepels citroensap
- 1 theelepels geraspte limoenschil
- 1 theelepel poedersuiker
- 1 verse rode peper,zonder zaadjes en zeer fijn gehakt.
- 1 theelepels fijn gehakte verse gember
- 150 gram gedroogde rijstnoedels
- 100 gram peultjes, schoongemaakt en door het midden gesneden
- 3 eetlepels pindaolie
- 100 gram cashewnoten, gehakt
- 100 gram rauwe tijgergarnalen, gepeld (laat de staart zitten maar verwijder het zwarte darmkanaaltje)
- 10 gram verse munt, gehakt
- 10 gram verse koriander, ook gehakt.
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.