Allergie informatie: Jhinga kari (Droge garnalencurry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram ghee
- 1 kleine gesnipperde ui
- 2 gesnipperde teentjes knoflook
- 1 theelepel gemalen koriander
- 0,5 theelepel kurkuma
- mespunt gemalen gember
- 0,5 theelepel gemalen komijn
- 0,5 theelepel zout
- 500 gram gepelde steurgarnalen
- 1 eetlepel azijn
- chilipoeder ter garnering
Meer Recepten
- Gemarineerde gegrilde garnalen
Met grote garnalen, knoflook en spaanse peper uit China
4 porties - 2 uur
BBQ - 34533 - Scroppino
Met ijs, wodka en wijn uit Italie
4 porties - 10 minuten
Cocktails - vivaitalia - Bleekselderij in Taotjosaus
Met bleekselderij, taotjo en rode peper uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Groentegerechten - 34533 - Garnalencurry
Met garnalen, kokosmelk en kerriepoeder uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Vis en schaaldieren - ingridkarbet - Alu mattar sukha (droge curry met aardappelen en erwtjes)
Met aardappels, doperwten en garam masala uit India
4 porties - 45 minuten
Stoofschotels - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Jhinga kari (droge garnalencurry)
- Allergieen informatie