Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jhinga kari (Droge garnalencurry) recept
Jhinga kari (Droge garnalencurry) recept

Jhinga kari (Droge garnalencurry)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de ghee in een grote pan en fruit er de ui en knoflook op een laag vuur in 4.5 minuten zacht in.
Voeg de specerijen en het zout toe en roerbak nog 3 minuten.
Draai het vuur zeer laag (gebruik eventueel een vlamverdeler), voeg de garnalen toe en schep ze 1 minuut luchtig door de specerijen.
Roer vervolgens de azijn erdoor, draai het vuur hoger en roerbak 30 seconden.
Bestrooi de curry met chilipoeder en serveer meteen.

Serveersuggesties

Veel mensen denken dat een curry in de saus moet zwemmen. Dat is niet zo, want vele IndiŽrs houden juist van ietwat droge schotels. Vergeet echter niet dat in een droger gerecht de kruiderijen geconcentreerd raken. Wees daarom voorzichtig als u de hoeveelheid vloeistof in een gerecht verandert.

Allergenen Informatie

Voor dit jhinga kari (droge garnalencurry) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven