Allergie informatie: Ikan doedoe
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks hele schelvisjes van 250 gram
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 100 milliliter dikke santen
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel djinten
- 0,5 theelepel koenjit
- 1 theelepel sambal trassi
- 1 eetlepel asemwater
Meer Recepten
- Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Groene Sambal
Met groene pepers, ikan teri en petehbonen uit Maleisie
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Ikan Melilit (gekruide vispakketjes van de barbecue)
Met red snapper, bananenblad en kemangi uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Arsin ikan mas (citroengras-tamarindevis)
Met zeevis, citroengras en tamarinde uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Ikan doedoe
- Allergieen informatie